The Mahatma Energy

The Mahatma Energy

The Mahatma Energy höjer vår frekvens och jobbar på alla nivåer med helande och läkning i fyrakroppssystemet - fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Energin påbörjar integreringen av själen och sedan monaden, accelererar uppstigningsprocessen, arbetar med enhet och kärleksmedvetandet, andliga kunskapsnycklar, öppnande av Tredje Ögat och byggandet av ljuskroppen, samt möjliggör byggandet av Antahkarana. 

Den ger tillgång till gudsskärvan, den del av människan som är ren gudsenergi, eller Ljus

Arbetet är också fokuserat på att koppla ihop oss med vår själsuppgift och den egna intuitionen och kopplingen till det högre medvetandet. Att arbeta med denna energi ger enorma fördelar och höjer frekvenserna både för individen och för jorden och accelerar utvecklingen för alla.


Energibehandling Healing
The Mahatma Energy
2h SEK 1050 

Enskild behandling på distans.

2 timmars behandling varav 1 timme energibehandling och reading, samt 1 timmes genomgång efter behandlingen. 

I den här behandlingen gör vi först 1 timmes energiarbete eller healing på distans. Där jobbar vi både med djup rening av de lägre nivåerna och blockeringar, men också med att bygga rena energikopplingar till de högre strukturerna av medvetande och till själen. Den här processen görs med fördel över tid, och med regelbundna behandlingar kombinerat med eget fokus och inre arbete. 

Under energiarbetet tar jag även emot kanaliserad information från The Mahatma angående klientens process - blockeringar, nycklar som för klienten framåt i det själsliga arbetet men även information om de andliga strukturerna samt tekniker att använda anpassat specifikt för dig som klient. Över tid byggs ett studiematerial av både personlig information om den egna andliga vägen och processen, men även om de rena gudomliga strukturer som människor, själen och jorden är uppbyggt av. Den kanaliserade informationen går vi igenom efter healingsessionen under 1 timmes samtal. Där finns det även utrymme för klientens egna frågor och tankar. Efteråt skickar jag kanaliseringen skriftligt via mejl.

Samtalen sker över telefon eller FaceTime.
Välkommen att boka din session här!


Distanshealing i grupp
 The Mahatma Energy
 Onsdagar 21.00-21.25 
50:-/tillfälle 

Distansbehandling 25 min 
 50:-/tillfälle alt bokning via Månadspaket. 
Betalning via Swishfaktura.

Varje onsdag finns denna grupphealing på distans med The Mahatma Energy som är öppen för alla. Gruppen är ett enkelt sätt att utföra energiarbete ofta eller kanske en påfyllning av energierna mellan dina vanliga behandlingar.
 
Detta är distanshealing så du tar emot behandlingen där du befinner dig. Tänd gärna ett ljus och ligg eller sitt på en rofylld plats där du kan vara i stillhet den här stunden.
Du kan gärna ligga kvar så länge du känner att energierna jobbar efteråt, det kan ta upp till en timme.
Hur anmäler jag mig och betalar?
Jag behöver ditt namn och mobilnummer för Swishfakturan. Detta kan du skicka via meddelande på Instagram, sms på 0733-930278 
 eller så är du välkommen att anmäla dig här.
Kom ihåg att ange vilken eller vilka grupper du vill vara med i.

Anmälan och betalning behöver vara inne senast 19.30.

Observera att anmälan är bindande.
Efter att du anmält dig skickar jag en faktura direkt till din Swish.


Varmt välkommen!

Erica Segerblom 2022 ©