Behandlingar & distanspaket

 

Jag vill göra healing och energiarbete tillgängligt och till en del av människors vardag

Så började min tanke och det är grunden i mitt arbete. Att satsa på sig själv ska vara lätt - det ska vara okomplicerat att få in i sin dag och det ska vara tillgängligt, både i tid och i kostnad. Därför finns alla mina behandlingar tillgängliga så att du kan ta emot dem när det passar dig, där du är, och smidigt få in det i din dag och i ditt schema. Jag har också tagit fram Intensivpaket på distans som löper månadsvis, där du kan ta emot healing oftare och mer regelbundet för att på ett enkelt sätt kunna göra energierna och ditt själsliga arbete till en mer integrerad del av din vardag. Intensivpaketet fungerar bra både om du vill göra perioder av fokuserat energiarbete eller om du vill ta del av dem kontinuerligt som en naturlig del av ditt liv. 

All betalning sker enkelt och smidigt via Swish-faktura till din telefon. Energibehandling Healing
The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis 

Behandling på mottagning eller distans

795:-/90 min

 • Totalt 90 min behandlingstid varav ca 60 min energibehandling och chakrabalansering, och samtal innan och efter. Jag använder alla energier och helandesystem i kombination under behandlingen för klientens högsta bästa.
 •  The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis är en hög, kraftfull och ren kärleksenergi som förkroppsligar de 352 nivåerna av gudsmedvetande och bygger en ljusbro direkt från själen till Gud eller Källan. Den arbetar med helande på alla plan men framförallt med uppstigningsprocessen och byggandet av ljuskroppen, dvs ökandet av vår förmåga att hålla ljus.
 • Vid distansbehandling sker samtalen innan och efter via telefon el. Facetime.
 • Välkommen att boka tid för enskild behandling på min mottagning i Göteborg alt distansbehandling. Kontakta mig via telefon 0733-930278 eller mejl erica.segerblom@outlook.com för tidsbokning.

Akashic Healing
Helande av Tidigare Liv - Akashakrönikan

Behandling på mottagning eller distans

950:-/120 min

 • Totalt 120 min behandling varav ca 15 min förberedande samtal, ca 60-75 min healing av flera tidigare livsupplevelser och sedan samtal och genomgång efteråt.
 • Starka upplevelser som vi bär med oss från våra tidigare liv kan påverka och blockera oss där vi är idag. Att ta emot helande och lösgöra dessa bindningar kan vara otroligt läkande och frigörande på ett sätt som är svårt att komma åt med andra metoder. Under behandlingen går jag tillbaka och öppnar upp för läkande av den händelse från tidigare liv som är mest aktuell för klienten just nu. Oftast tar jag emot information via "film" om händelsen och frigör sedan de negativa effekter och band som legat kvar in i nuet.
 • Vid distansbehandling sker samtalen via telefon el. Facetime.
 • Välkommen att boka tid för enskild behandling på min mottagning i Göteborg alt distansbehandling. Kontakta mig via telefon 0733-930278 eller mejl erica.segerblom@outlook.com för tidsbokning.

Distanshealing i grupp
Onsdagar 21.00
The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis 

Distansbehandling 25 min

Välkommen att boka via mejl el telefon.

50:-/tillfälle via Swishfaktura

Varje onsdag kan du vara med och ta emot en healingbehandling på distans!
Behandlingen är precis som en vanlig helkroppsbehandling där jag går igenom hela kroppen från topp till tå bara på lite kortare tid. Ett perfekt sätt att få in healingen i vardagen eller kanske en påfyllning av energierna mellan dina vanliga behandlingar. Alla är välkomna att vara med!

Hur anmäler jag mig och betalar? Jag behöver ditt namn och mobilnummer till Swishfakturan. Detta kan du skicka via sms på 0733930278 alt mejl erica.segerblom@outlook.com alt i ett meddelande på Facebook eller Instagram.
Anmälan och betalning behöver vara inne senast 30 min innan vi börjar, dvs senast 20.30.
Observera att anmälan är bindande.

 • Onsdagar kl 21.00. Behandlingen pågår ca 25 min
The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis är en hög, kraftfull och ren kärleksenergi som förkroppsligar de 352 nivåerna av gudsmedvetande och bygger en ljusbro direkt från själen till Gud eller Källan. Den arbetar med helande på alla plan men framförallt med uppstigningsprocessen och byggandet av ljuskroppen, dvs ökandet av vår förmåga att hålla ljus.


10 Ärkeänglars Helande
850:- 90 min

Behandling på mottagning eller distans.


I det här helandet arbetar vi med energin från 10 Ärkeänglar tillsammans med den 10e Strålen och The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis.

Under en en 90 minuters behandling varav 60 min healing/energibehandling  jobbar de här otroligt kraftfulla och kärleksfulla frekvenserna främst med manifestation på olika plan och dimensioner. Både manifesterandet av din sanna tillhörighet, din kontakt med din egen gudomlighet och ditt högre jag, din livsväg och ditt livs mening och manifesterandet av dessa i den fysiska verkligheten. Men även det rent konkreta manifesterandets väg från tankefrö till fysisk verklighet.

I den här behandlingen börjar jag med att föra in The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis för att sätta dig i ett utrymme där vi kan utföra högra andligt arbete och med högre energier. Sedan utförs energiarbete med Ärkeänglar och den 10e Strålen och dessa frekvenser renar och helar ditt fyrakroppssystem, dvs fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Men vi förankrar även energierna i ditt energiutrymme.

Den här behandlingen jobbar med manifestation, men också läkning och rening av det som behöver lämnas i de lägre dimensionerna för att vi ska kunna komma vidare. Den jobbar även särskilt med byggandet av ljuskroppen och din fysiska kropps förmåga att kunna hålla ljus, dvs att hålla högre energifrekvenser rent fysiskt. 10e Strålen bygger en första koppling till vår andlighet, eller början av Monaden. Det här är en viktig del och grund i att ta sig vidare på sin andliga väg, att komma vidare till högre energidimensioner och början till Uppstigandeprocessen.

 • Vid distansbehandling sker samtalen innan och efter via telefon el. Facetime.
 • Välkommen att boka tid för enskild behandling på min mottagning i Göteborg alt distansbehandling. Kontakta mig via telefon 0733-930278 eller mejl erica.segerblom@outlook.com för tidsbokning.

Distanshealing i grupp
10 Ärkeänglars Helande
Söndagar 20.30-21.20 

100:-/gång, betalning via Swishfaktura se nedan. Anmälan och betalning bör vara inne senast kl 20.00.

I det här helandet arbetar vi med energin från 10 Ärkeänglar tillsammans med den 10e Strålen och The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis.

Under en en 50-min distansbehandling jobbar de här otroligt kraftfulla och kärleksfulla frekvenserna främst med manifestation på olika plan och dimensioner. Både manifesterandet av din sanna tillhörighet, din kontakt med din egen gudomlighet och ditt högre jag, din livsväg och ditt livs mening och manifesterandet av dessa i den fysiska verkligheten. Men även det rent konkreta manifesterandets väg från tankefrö till fysisk verklighet.

Var?
 Där du befinner dig. Tänd gärna ett ljus, spela lugn musik du tycker om och ligg eller sitt gärna på en rofylld plats där du kan vara i stillhet den här stunden. Du kan gärna ligga kvar så länge du känner att energierna jobbar efteråt, det kan ta upp till en timme.

Hur anmäler jag mig och betalar?
Jag behöver även ditt namn och mobilnummer för Swishfakturan. Detta kan du skicka via meddelande på Facebook el Instagram, sms på 0733-930278 eller mejl erica.segerblom@outlook.

Observera att anmälan är bindande.

Anmälan och betalning behöver vara inne senast en halvtimme innan, dvs senast 20.00

Månadspaket Intensiv
The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis 

Distansbehandlingar 4 ggr /vecka månadsvis

895:-/mån

 • Distansbehandling 4 ggr / vecka, hela månaden Mån - Tors kl 23.00
 • ca 15-20 min healing/behandling
 • The Mahatma Energy/The Avatar of Synthesis är en hög, kraftfull och ren kärleksenergi som förkroppsligar de 352 nivåerna av gudsmedvetande och bygger en ljusbro direkt från själen till Gud eller Källan. Den arbetar med helande på alla plan men framförallt med uppstigningsprocessen och byggandet av ljuskroppen, dvs ökandet av vår förmåga att hålla ljus.
 • Passar både dig som vill jobba intensivt med dina energier och dig som är van att ta emot healing och vill ha det närvarande i din vardag. Behandlingarna ligger sent på kvällen som en möjlighet att varva ner och slappna av efter dagen. Det går bra att somna eller sova.
 • Samtal ingår med ett kortare förberedande samtal i samband med att behandlingsperioden börjar och sedan extra stöd om du behöver.
 • Bokning och betalning sker per kalendermånad och behandlingarna startar från den 1:a i varje månad. Vill du hoppa in mitt i en månad är du varmt välkommen att höra av dig! Kontakta mig via telefon 0733-930278 eller mejl erica.segerblom@outlook.com för bokning.
Erica Segerblom 2019 ©