Om mig

Om mig

Angelic Reiki® Professionell

Usui Reiki Master

Diplomerad Kostrådgivare

Jag har haft kontakt med en högre närvaro under hela mitt liv och har alltid vetat inom mig att detta kommer att vara min väg och min uppgift. I över tjugo år har jag arbetat med mig själv och min egen kanal genom meditation, inre arbete och vägledning direkt från Ärkeänglar och Uppstigna Mästare, och det är också så jag får större delen av min information, kunskap och vägledning. Jag tror starkt på att sant andligt arbete går den inre vägen. När jag började med Usui Reiki och Angelic Reiki® föll ytterligare bitar på plats och genom dessa behandlingsmetoder vill jag nu nå andra människor och dela med mig av de här kraftfulla energierna och ge andra en möjlighet till ökad balans i livet.

Mitt stora intresse ligger i att hjälpa andra att hitta sin kärna, sitt sanna jag och sitt hjärtas rena röst - den du verkligen är och den väg det är menat att du ska gå. 

Jag är även Diplomerad Kostrådgivare och vet det viktiga i att ge kroppen det den behöver precis som själen, och även om jag inte jobbar med detta aktivt just nu, så finns det hela tiden där i bakhuvudet att se helheten i människan när jag arbetar. 


Jag är professionell Reiki-utövare inom Angelic Reiki® och Usui Reiki och bor och jobbar i Göteborg. Tack vare att energierna är lika kraftfulla på distans så kan jag nå och arbeta med klienter över hela världen.

Jag har min mottagning på Aveny Gym & Yoga på Chalmersgatan 24 i Göteborg dit du kan komma för enskild behandling, vägledning eller till energiklasser i grupp.

Erica Segerblom 2019 ©