Om mig

Om mig

Jag har haft kontakt med en högre närvaro under hela mitt liv och har alltid vetat inom mig att detta kommer att vara min väg och min uppgift. I över tjugo år har jag arbetat med mig själv och min egen kanal genom meditation, inre arbete och vägledning direkt från Ärkeänglar och Uppstigna Mästare, och det är också så jag får större delen av min information, kunskap och vägledning. Jag tror starkt på att sant andligt arbete går den inre vägen och jag strävar alltid efter högsta möjliga andliga kunskap och utveckling, både för mig själv och mina klienter. Med helande föll ytterligare bitar på plats och genom dessa behandlingsmetoder vill jag nu nå andra människor och dela med mig av de här kraftfulla energierna och ge andra en möjlighet till ökad balans i livet, i kroppen och i den själsliga utvecklingen.

Mitt stora intresse ligger i att hjälpa andra att hitta sin kärna, sitt sanna jag och sitt hjärtas rena röst - den du verkligen är och den väg det är menat att du ska gå. I det ligger att bli fri ifrån det som håller tillbaka och hindrar, inom alla områden och dimensioner. 

Jag är även Diplomerad Kostrådgivare och vet det viktiga i att ge kroppen det den behöver precis som själen. Därför finns det för mig hela tiden i tankarna att se helheten i människan på alla plan när jag arbetar. 


Jag bor och jobbar med klienter i Göteborg men tack vare att energierna är lika kraftfulla på distans så kan jag nå och arbeta med klienter över hela världen med samma fina resultat.


Erica Segerblom 2019 ©