Klientupplevelser

Så här säger några av mina klienter om sina behandlingar:

"Jag visste ingenting om healing innan jag började med detta tillsammans med Erica. Fick det rekommenderat till mig av någon jag litar mycket på. Fick även information om Erica som beskrevs som väldigt klok och kunnig, en person som ligger på "höga frekvenser". 

Jag har haft en önskan hela mitt liv att leva mer i ljus och kärlek än jag upplevt att jag kunnat. Jag hade en mycket tuff, otrygg och kärlekslös uppväxt där jag tidigt fick lära mig att klara mig själv, och att inte lita på andra. Detta har på många sätt hindrat mig att leva det liv jag velat. Reikin löste upp det som höll mig tillbaka, kom upp till ytan, jag gick från ytterlighet till ytterlighet och insikterna haglade över mig. Jag gick igenom bottenlös sorg och kände mig livrädd när mina överlevnadsmönster sakta försvann. Det kändes tydligt att det var en total utrensning som skedde på insidan, det var så uppenbart att jag nästan kunde fysiskt känna det lämna min kropp. Det kändes som om mitt liv snabbspolades fram, jag tror att det jag gick igenom hade tagit flera år att lära mig genom "vanliga" livet.

Jag är inte särskilt andlig som person, och förstår fortfarande inte hur detta fungerar i praktiken, men jag förstår att det har hjälpt mig enormt och jag är ytterst tacksam över att få ha blivit hjälpt. Erica har varit ett enormt stöd genom processen och jobbar envist och uppriktigt på att man ska må så bra man kan, hon kan vara tuff och utmanande men alltid klok och varm. Trots att jag är en praktisk och pragmatisk människa inser jag att dessa krafter är kärlek och helande och jobbar mot en försoning med sig själv, att man ska få leva som man önskar och är ämnad att göra utan begränsningar man samlat på sig under livet."

"När jag fick behandlingen kändes det starkt. Jag blev yr och illamående och efteråt var jag trött. Innan jag kom i kontakt med detta var jag lättirriterad och mitt liv var ganska rörigt. Efter distansbehandlingarna så märkte jag först att jag slappnade av i axlarna och att jag kände mig lugn. Saker i mitt liv löser sig smidigare och jag kan tänka klarare och tydligare. Jag är lugnare och tappar inte humöret som innan. Kroppen känns renare och jag är mer positiv."

"Jag är en person som tror på att det finns en kärlekskraft att få del av, men jag hade inte väntat mig att den också skulle kunna hjälpa mig fysiskt. Sedan jag började få healing av Erica har mina fysiska besvär blivit mycket mindre och jag återhämtar mig snabbare från en allvarlig sjukdom. Jag är så tacksam för att jag får möjlighet att få del av denna otroliga änglaenergi.""Jag har sedan ett par månader tillbaka fått möjligheten att få distanshealing av Erica. Det som har varit mest framträdande är den positiva energiförändring som äger rum. Dels är jag nu oerhört fokuserad och behöver bara tänka tanken att göra något så är jag redan igång. Det är lätt att göra val och fatta beslut där jag tycker jag ser mycket klarare och gör bättre bedömningar. Jag blir själv förvånad över hur mycket jag får gjort och hur enkelt det är att hålla fokus och upplever att det inte är ansträngande alls. Det känns som att vara i ett ständigt flöde, en härlig känsla att ta vara på tiden fullt ut. Det har också påverkat känslan av välbefinnande. En känsla av att vara nöjd med livet. Det är inte så att det behöver hända något för att jag ska må bra utan det ligger en grundton av glädje och tillfredsställelse som är där oavsett hur det ser ut. Det skulle jag säga är det man kallar "flow/flöde" som jag ser som en effekt av healingbehandlingen som tillför läkande, kärlek och balans. Jag har ganska bred erfarenhet av olika slags healing men ingen gång tidigare har jag sett så tydliga resultat som de jag nu upplever. Jag är mer än nöjd och mycket tacksam för att denna möjlighet finns inom räckhåll genom Erica och den healing hon förmedlar. Tack Erica för ditt hängivna arbete."

Erica Segerblom 2019 ©