Akashic Reading 

Reading av Akashakrönikan av din Högre Själs- och Livsuppgift

Kanaliserad Läsning  
Akashakrönikan 
SEK 3500, 6h

Totalt 6h arbetstid varav ca 3h skriftlig kanalisering gjord i förväg, samt 3h genomgång vid bokad samtalstid, plus renskrivning av text. Samtalen sker över telefon eller FaceTime och läsningen skickas efteråt till din mejl.

Akashic Reading - kanaliserad läsning av Akashakrönikan med skriftliga budskap. Svaren kommer via din egen själ och gudsnärvaro - din högre sanning - från Akashakrönikan.

I den här sessionen tittar vi på din Greater Soul Mission - din Högre Själsuppgift - som är du når när du når det högre medvetandet av själen i slutet av inkarnationerna på jorden. Vi tittar även på det här livets Soul Mission, det du är ämnad att utföra i det här livet i den högsta planen för din själ. 

Du får information om din själs egenskaper och kvalitéer och varför du är på jorden just nu - vad du är här för att utföra. Vi tittar även på vilka du högre grupper av ljusarbete och projekt som du tillhör, vad det större syftet med det arbetet är, vem som leder det, vilka änglar, ärkeänglar och guider/Uppstigna Mästare du har knuten till dig, och du lär dig hur du etablerar kontakt och utvecklar samarbete med dem.

Under Readingen går vi igenom områden som handlar om din din högre själsuppgift - vad det är menat att du ska göra men också hur du kommer dit - vad som behöver lösas i t.ex blockeringar, och du får också konkreta verktyg och andliga tekniker för att lösa detta och komma vidare till din högsta potential i livet. 

Här får du möjlighet att knyta an till din egen själsenergi och möta dig själv på ett högre plan - den du är på de högre nivåerna, vad ditt liv handlar om och ditt själssyfte.

Akashic Reading of your Higher Soul and Life Mission ger ett tydligt fokus på varför vi är här, vad vi är ämnade att göra och hur vi når vår uppgift. Den brukar ge en känsla av klarhet och riktning.


Kanaliseringen är skriftlig och görs i förväg. Arbetstiden för kanaliseringen är ca 3h plus tid för renskrivning.
Under den bokade sessionen har vi en genomgång av informationen i ett ca 3h långt samtal via telefon eller FaceTime. 
Du får den kanaliserade texten skriftligt till dig via mejl efteråt.
Texten innehåller högre frekvens direkt ifrån Akashakrönikan och din egen gudsnärvaro. Observera att den skriftliga delen, texten från Akashakrönikan, kanaliseras på engelska.

Higher Soul and Life Mission Coaching Session
60 min
SEK 750

Coaching session tillgänglig för dig som gjort Akashic Reading of your Higher Soul and Life Mission

Det här är en coaching session på distans tillgänglig att boka efter Akashic Reading of your Higher Soul and Life Mission. Readingen av Akashakrönikan innehåller mycket information om din själ, din själsuppgift, Ljusgrupper som din själ tillhör och också många tekniker och information om hur du ska ta dig till de högre nivåerna. Det här kan vara mycket att ta in och att reda ut på egen hand, så jag erbjuder den här sessionen som ett öppet utrymme för dig att få mer klarhet, ställa frågor om texten och kanaliseringen, bolla funderingar och tankar och få större klarhet och tips angående teknikerna du fått.

Det är en coaching session för dig som behöver stöd eller råd längs vägen i arbetet att nå de högre nivåerna av själen och i att nå din själsuppgift.

Denna session sker på distans över telefon eller FaceTime.


Mini Akashic Reading - 3 frågor du väljer själv

Skriftligt Kanaliserad Läsning 
Akashakrönikan 
SEK 700:- 

Skriftlig kanalisering av 3 frågor som klienten själv väljer. Svaren, kanaliseringen skickas till dig via mejl inom 10 dagar.

Akashic Reading - kanaliserad läsning av Akashakrönikan med skriftliga budskap.

Svaren kommer från din egen själ och gudsnärvaro - din högre sanning via Akashakrönikan - där du får tillgång till ett högre perspektiv och överblick av vem du är på ett högre plan.

 

I den här Readingen bestämmer du själv vad du vill ha klarhet i!

Du skriver själv 3 frågor som du vill att vi arbetar med. Svaren kommer i kanaliserad skrift från Akashakrönikan och texten/svaren skickas till dig via mejl inom 10 dagar.

Mini Akashic Reading är perfekt när du enkelt vill ha klarhet eller vägledning angående något specifikt. Det kan t.ex vara frågor om vad som blockerar dig i en situation, vad något beror på eller hur en lösning ser ut, vägledning om hur man kommer vidare, eller frågor om tidigare liv. 

Fråga mig gärna om du behöver hjälp att formulera dina frågor.

Observera att vi bara arbetar med frågor om dig och aldrig om någon annan. 

Hur bokar jag?

Varm välkommen att kontakta mig här för att boka din Mini Reading!

Du skickar också in dina 3 frågor tillsammans med ditt för- och efternamn, din mejladress och ditt mobilnummer. Betalning görs smidigt via Swishfaktura direkt till din mobil i samband med bokningen.

När betalningen och frågorna kommit in gör jag din kanaliserade läsning som sedan skickas skriftligt till din mejladress inom 10 dagar.

Texten innehåller kanaliserad högre frekvens direkt ifrån Akashakrönikan och din egen gudsnärvaro. 

Observera att den skriftliga delen, svaren - texten från Akashakrönikan, kanaliseras på engelska. Erica Segerblom 2021 ©